Моята мисия е да популяризирам ползите от инвестиции в енергийна ефективност и да помагам на бизнеса, общините и домакинствата да използват ефективно енергийните ресури и по този начин на намаляват въглеродния отпечатък, който оставяме за идните поколения - инж. Ренета Борисова, Управител на Енергомонитор България.
02.02.2024

Медиите за нас – участия в събития и публикации

Енергийната ефективност на първо място

„Моята мисия е да популяризирам ползите от енергийната ефективност и да помагам на бизнеса, общините и домакинствата да използват по-ефективно енергийните ресурси и да пестят пари, индиректно това води до намаляване на въглеродния отпечатък, който оставяме за идните поколения“ – инж. Ренета Борисова, Управител на Енергомонитор България.

BulgariaКак можем да намалим сметките за ток и парно - Bulgaria ONAIR - интервю с инж. Ренета Борисова - Енергиен консултант ONAIR

Лесни и изпълними стъпки за намаляване сметките за ток и парно – интервю с инж. Ренета Борисова – Енергиен експерт – Сутрешен блок на Bulgaria ONAIR.

 

ЕнЕфект/EnEffect, Center for Energy Efficiency – Дни на почти нулевоенергийната сграда

„Не можеш да управляваш нещо, което не измерваш“- Питър Дракър: в пълна сила важи и за енергийното потребление. Говорим с Ренета Борисова от Енергомонитор България как това да се случва все по-добре, д-р Драгомир Цанев – Изпълнителен директор на ЕнЕфект / EnEffect, Center for Energy Efficiency.

Какво е да си Sustainable Lady?Устойчиви проекти - Умната зелена детска градина Енергомонитор България

Интервю с инж. Ренета Борисова – Управител на Енергомонитор България във връзка със заетото II-ро място в категорията „Работещ бизнес“ за устойчивия проект за „Умната“ детска градина, реализиран от Енергомонитор България със съдействието на Столична Община – Smart Lady, Sustainable Lady Fund, Fibank и Mastercard.

BAU Academy – форум „Приложения на ВЕИ в строителството“!

Представяне на системи за енергиен мониторинг и мениджмънт за управление на енергията в сградите – инж. Ренета Борисова, Управител на Енергомонитор България, Модул 3: Енергийна ефективност и мениджмънт, Форум: „Приложения на ВЕИ в строителството“.