fbpx
02.04.2017

За нас

Енергомонитор България

Ние сме българска компания ESCO (Energy Services Company) за иновативни енергийно ефективни продукти и услуги за упревление на енергията и енергийните спестявания в реално време чрез IoT и Al (енергиен мениджмънт) в сгради и предприятия. Помагаме на компаниите и домакинствата да управляват по-ефективно своите енергийни разходи, да пестят енергия, пари и емисии СО2.

Професионалисти сме в областта на енергийната ефективност и енергийния мениджмънт.

Представители сме на международни и български компании производители на енергоефективно оборудване. 

Енергомонитор България е ексклузивен партньор за България на чешката компания Energomonitor s.r.o., Czech Republic (сега Energostack).

Нашата мисия

Нашата мисия е да помагаме на компаниите да спестяват енергия, пари и емисии СО2 чрез дигитализация на енергопотреблението, енергийна ефективност и ефективно използване на възобновяеми енергийни източници.

Създаваме ново бъдеще в потреблението на енергия и допринасяме за създаването на една по-чиста среда за живеене. 

Енергомонитор България помага за създаване на нова култура на потребление на енергия, отговорно отношение към употребата на енергийни ресурси и добринася за предотвратяване изменението на климата.

Ако споделяте нашите ценности и искате да имате контрол върху използването на енергия и енергийни ресурси, не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт.

Sofia, 1750
Mladost I, 4A Dr. Stoyan Chomakov str., fl. 1, office 38
tel.: +359 889 969 505
e-mail: bulgaria@energomonitor.bg

Форма за контакт

 

Запознат съм и съм съгласен/а с Политиката за поверителност.