fbpx

Сензори за температура Energomonitor Thermosense

Temperatura

ThermosenseСензори за температура Energomonitor Thermosense

Energomonitor Thermosense е вашият незаменим помощник, когато искате да имате информация каква е температурата във вашия дом, офис, заведение или друго специално помещение, както отвън, така и отвътре. Можете да измервате дори температурата във вашия хладилник или фризер.

ThermosenseС Energomonitor Thermosense за температура вие наблюдавате температурата в реално време. Информацията се обновява на всеки 6 секунди. Можете да сравнявате консумацията си днес с тази от вчера или миналата седмица. Web базираната платформа позволява да наблюдавате външна и вътрешна температура чрез интернет от всяко устройство – компютър, лаптоп, таблет или телефон. Данните Ви се предоставят по ясен и разбираем за Вас начин. С Energomonitor Thermosense винаги знаете каква е температурата в момента, вчера, днес, миналата седмица, месец или година. 

Виж демо версия тук

Приложение

Energomonitor Thermosense е приложим в случаите, когато е необходимо да се поддържа и следи в реално време температурата на въздуха вътре, отвън и в обособени зони като хладилници, фризери и  специални помещения. Трупането на архив с данни за температурата позволява извършването на анализи и сравнения с минали, настоящи и бъдещи периоди.

С помощта на Energomonitor Thermosense можете:

  • Да измервате и наблюдавате в реално време вътрешна, външна температура, както и температурата в конкретни зони.
  • Да използвате натрупания архив за изготвяне на анализи, обследвания и прогнози.

За кого е подходящ?

Подходящ е за всеки дом, офис и всяко който счита че температурния комфорт е важен основно за всякакви помещения в които температурния комфорт е .

Как става измерването?

Измерването е безжично, като термометърът е подвижен и може както да се закачва за стена, така и да се постави свободно на подходящо място. Измерените данни се предават безжично на Домашната база, която от своя страна изпраща данните в облак за обработка, съхранение и последваща визуализация на данните. Домашната база се свързва с рутера посредством Ethernet кабел.

Сензорите Energomonitor Thermosenseмогат да се добавят към всяка Homebase и се предлагат в следните варианти:

  • Energomonitor Thermosens за вътрешна температура

  • Energomonitor Thermosens за външна температура IP65

  • Energomonitor Thermosens за измерване на три точки едновременно

 

UNIT Thermosense TriPoint

Вижте и останалите продукти на Енергомонитор България:

Модули за ток

Модул за природен газ 

Модул за вода 

Сензори за контрол на CO2 и влажност на въздуха