fbpx

Собственик на енергийно отговорна компания ли сте?

Енергийно отговорна ли е компанията, която управлявате?

Какво означава една компания да е енергийно отговорна?

  • Често ли Ви се случва да се чудите, защо разходите за ток на компанията са толкова големи?
  • Искате да спестите, но не знаете как.
  • Ежедневно се питате дали служителите са изключили електроуредите и осветлението в края на работния ден.
  • Нямате време за контрол и оптимизация на разходите.
  • Затруднявате се в разбирането на фактурите и затова ги давате директно на счетоводителя за осребрявене.
  • Искате да разполагате с информация за електропотреблението в реално време.
  • Искате да оптимизирате разходите си, а спестените средства да инвестирате в разширяване на бизнеса и др.

Като собственик на компания, която искате да просперира и държите всеки детайл да е безупречен, не може да си позволите небрежно отношение към разходите за електроенергия. Това е съществено перо в бюджета на всяка компания и е необходимо да бъде държан „под око“.

Давате ли си сметка, че всяко допълнително добавено в офиса оборудване използва електроенергия, която в края на месеца се заплаща?

Ако към това се добавят и постоянно включените уреди в режим standby и забравянето на служителите да изгасят осветлението или други уреди в края на работния ден, то сметката наистина става значителна.

…или казано накратко, искате да управлявате енергийните разходи на компанията си отговорно

Отмина времето, когато електроенергията беше евтина и делът на това перо в бюджета на компанията беше пренебрежимо  малък.  Цената на електроенергията се покачва непрекъснато и на всеки собственик на компания се налага да заделя все повече средства за заплащане на комунални услуги, вместо с тези средства да разширява бизнеса си.

Всеки ненужен преразход струва пари, които биха могли да бъдат вложени в разрастване на бизнеса, внедряване на нови артикули, а защо не и повишаване на заплати.

За да сте спокойни, че не плащате излишни сметки за електроенергия е необходимо да сте наясно колко електроенергия изразходва вашето предприятие, офис, магазин, ресторант и др. 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, както и да следите потреблението от всеки един консуматор поотделно. Само така ще можете да оптимизирате разходите си и да спестите енергия и пари.

Доверете ни се и се съсредоточете върху бизнеса си

С интелигентната система за онлайн енергиен мониторинг Energomonitor имате постоянен контрол върху енергопотреблението си и можете да спестявате.

Не губете повече време и пари. Така помагате не само на компанията си да се разрастне, но и на околната среда, като намалявате отделянето на вредни емисии в атмосферата.

Изпратете ни индивидуално запитване за мониторинг в реално време на вашата компания като попълните формата и ние ще ви помогнем!

Моля въведете валиден имейл.
Давам своето съгласие, собствениците на уеб сайта www.energomonitor.bg да използват подадената от мен информация с цел да отговорят на моето запитване.

 

Вашият коментар