fbpx
15.01.2021

Нашият екип

Кои сме ние?

Ние сме дългогодишни професионалисти, всеки в своята област, по международен бизнес мениджмънт, управление на проекти в областта на енергийната ефективност, възобновяеми енергийни източници и енергиен мениджмънт.

Обединени от идеята да бъдем полезни на българския бизнес и домакинствата да оптимизират енергийното си потребление и да пестят от сметките си за ток, газ и вода, през 2017 г. станахме ексклузивен партньор за България на Energomonitor s.r.o., Czech Republic.

Energomonitor е позната и доказана марка на европейския и световен пазар. Екипът на Energomonitor s.r.o включва високо квалифицирания IT специалисти и енергийни експерти с непрекъснат стремеж за развитие и създаване на иновативни smart metering продукти за подобряване на енергийна ефективност  и контрол на параметрите на микроклимата.

За нас

инж. Ренета Борисова, Energy Manager

Магистър топлоенергетика – експерт в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния мениджмънт и възобновяемите енергийни източници, сертифициран партньор на Energomonitor s.r.o.

Вярва, че използването на новите технологии и по-специално интернет на нещата (IoT) ще допринесат за по-ефективното използване на енергийните ресурси, ефективното оползотворяване на възобновяемите енергийни източници и опазването на околната среда.

Зорница Маринова, Manager

Магистър по бизнес администрация и международен бизнес мениджмънт, сертифициран партньор на Energomonitor s.r.o.

Вярва в идеята за по-добро бъдеще в България с чиста околната среда и ефективно използване на енергийните ресурси.

Как можем да сме Ви полезни?

Често управлението на енергийните разходи се оказва непосилна задача за много компании. В много случаи, мениджмънта на компанията буквално губи контрол върху тези разходи.

Обикновено информацията във фактурите, освен че е трудна за разбиране и не дава информация по дни и часове, идва и твърде късно, едва след като месеца вече е изтекъл. Това прави трудно взимането на информирани решения за оптимизация на разходите и енергийните спестявания и често се явява дори непосилна задача за много компании.

Не оставяйте повече разходите за енергия и вода без контрол! С наша помощ, не само можете да ги управлявате и контролирате, но и да спестявате. Ние Ви осигуряваме дистанционен пълен достъп до данните Ви в реално време 24/7 часа в денонощието, ясни визуализации с таблици и диаграми, сравнения с предишни консумации, анализи на исторически данни по дни и месеци и много други.

Не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или по телефона и с наша помощ да поемете контрола върху комуналните си разходите сега!

тел. 0889969505

Моля въведете валиден имейл.
Давам своето съгласие, собствениците на уеб сайта www.energomonitor.bg да използват подадената от мен информация с цел да отговорят на моето запитване.