fbpx
15.01.2021

Нашият екип

Кои сме ние?

инж. Ренета Борисова, Управител и енергиен мениджър

Магистър топлоенергетика с дългогодишен опит и професионална квалификация в областта на енергетиката, енергийната ефективност, енергийния мениджмънт, възобновяемите енергийни източници и управлението на проекти за ВЕИ и енергийна ефективност. Сертифициран партньор на Energomonitor s.r.o., Сертифициран консултант по енергийна ефективност на сгради, промишлени системи, предприятия и външно изкуствено осветление, сертифициран Техник на енергийни съоръжения и инсталации – Фотоволтаични соларни системи, сертифициран енергиен мениджър за страните от централна и източна Европа (JICA), Japan и др.

Ние работим със собственици на сгради и предприятия, които се нуждаят от професионално управление  на енергията и енергийните разходи и им помагаме да дигитализират енергийното си потребление за да плащат по-ниски сметки за енергия.

Това което ни отличава на пазара е, че имаме дългогодишна експертиза в областта на енергийната ефективност и енергийния мениджмънт, използваме иновативни системи за енергиен мониторинг и мениджмънт с изкуствен интелект. По този начин помагаме на нашите клиенти да постигнат бързи и измерими резултати.  

Ние вярваме, че използването на новите технологии и по-специално Интернет на нещата (IoT) за контрол и управление на енергийните разходи ще допринесе за по-ефективното използване на енергийните ресурси, ефективното оползотворяване на възобновяемите енергийни източници и опазването на околната среда.

От 2017 година сме ексклузивен партньор и вносител за България на продуктите за дистанционен енергиен мониторинг (smart metering) на производителя Energomonitor s.r.o., Czech Republic. Energomonitor е позната и доказана марка на европейския и световен пазар. Екипът на Ene

rgomonitor s.r.o включва високо квалифицирания IT инженери и енергийни експерти с непрекъснат стремеж за развитие и създаване на иновативни smart metering продукти за контрол на енергопотреблението и параметрите на микроклимата.

За да сме още по-полезни на българския бизнес да управлява енергийните си разходи, да пести енергия и да поддържа здравословен микроклимат, внедрихме и професионалния софтуер за Енергиен мениджмънт и оценка на енергийните спестявания в реално време на испанската компания DEXMA.

Как можем да сме Ви полезни?

 

Често управлението на енергийните разходи се оказва непосилна задача за много компании. В много случаи, мениджмънта на компанията буквално губи контрол върху тези разходи.

Обикновено информацията във фактурите, освен че е трудна за разбиране и не дава информация по дни и часове, идва и твърде късно, едва след като месеца вече е изтекъл. Това прави трудно взимането на информирани решения за оптимизация на разходите и енергийните спестявания и често се явява дори непосилна задача за много компании.

Не оставяйте повече разходите за енергия и вода без контрол! С наша помощ, не само можете да управлявате и да спестявате. Ние Ви осигуряваме дистанционен пълен достъп до данните Ви в реално време 24/7 часа в денонощието, ясни визуализации с таблици и диаграми, сравнения с предишни консумации, анализи на исторически данни по дни и месеци и много други.

Не се колебайте да се свържете с нас чрез формата за контакт или по телефона и с наша помощ да поемете контрола върху комуналните си разходите още сега!

тел. 0889969505

Моля въведете валиден имейл.
Давам своето съгласие, собствениците на уеб сайта www.energomonitor.bg да използват подадената от мен информация с цел да отговорят на моето запитване.