16.07.2017

Какво е Енергомонитор?

ЕНЕРГОМОНИТОР – ИНТЕЛИГЕНТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ И ОФИС

#EnerGb&Energomonitor.bg_IoT

РЕШЕНИЯТА ЕНЕРГОМОНИТОР

За какво можете да използвате ЕНЕРГОМОНИТОР? ЕНЕРГОМОНИТОР Ви позволява целогодишно да наблюдавате в реално време потреблението си на ток, природен газ, вода, температура, нива на СО2 и влажност във Вашия дом и офис през интернет. Осигурява Ви спокойствие и сигурност, дори когато сте извън дома.

С УРЕДИТЕ ЕНЕРГОМОНИТОР ПОЛУЧАВАТЕ:

Целогодишно наблюдение в реално време отвсякъде

С ЕНЕРГОМОНИТОР няма значение дали сте си вкъщи, на работа или сте на почивка, Вие винаги виждате в реално време има ли включени уреди във Вашия дом и офис.

Компактност

Една Домашна база може да контролира до 30 сензора. Можете да надграждате базовия модул с допълнителни устройства ЕНЕРГОМОНИТОР и да следите различни консуматори.

Сравнение

Сравнявате консумацията си ДНЕС с тази от ВЧЕРА или друг избран от Вас период. Сравнението Ви позволява да пестите енергия, природни ресурси, пари и не на последно място помагате за отделянето на по-малко вредни емисии в района в който живеете и работите.

Безжична връзка

Осигурена е безжична връзка между Домашната база и уредите за измерване. Уредите за измерване може да са на разстояние до 150 м. от Домашната база.

Изчистен дизайн

ЕНЕРГОМОНИТОР е с изчистен дизайн, който подхожда на интериора на всеки дом или офис и не заема място. Не е необходимо допълнително помещение или специални изисквания за съхранение.

Архив на данните

ЕНЕРГОМОНИТОР съхранява данните за потреблението, което Ви позволява да ги разглеждате и анализирате в подходящо за Вас време.

Лесна инсталация

Инсталацията е лесна с включено всичко необходимо в комплекта. Необходим Ви е само достъп до интернет (рутер) и ел. захранване.

Спестявате енергия, пари и помагате на околната среда

С уредите ЕНЕРГОМОНИТОР Вие използвате само толкова енергия и природни ресурси, колкото са ви нужни. Не харчите пари за да плащате за енергия, която уредите ви консумират, но Вие не знаете колко и за какво.