16.07.2017

Какво е Енергомонитор?

ЕНЕРГОМОНИТОР – ИНТЕЛИГЕНТНОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ ДОМ, ОФИС, ХОТЕЛ, РЕСТОРАНТ…

ЕНЕРГОМОНИТОР Е ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА, ИЗГРАДЕНА ОТ СОФТУЕРНА И ХАРДУЕРНА ЧАСТ

Софтуер – собствена web базирана платформа, която позволява да наблюдавате потреблението си дистанционно от всяко устройство снабдено с интернет. Данните са напълно защитени (криптирани) и се съхраняват за неограничен период в облак на Amazon.

Хардуер сензори за четене на данни от измервателните уреди, трансмитери и Домашна база, които приемат данните от измервателните уреди и ги трансформират в ясен и разбираем вид.

Какво Ви дава ENERGOMONITOR?

ENERGOMONITOR Ви позволява целогодишно да наблюдавате в реално време потреблението си на ток, природен газ, вода, температура, нива на СО2 и влажност през интернет.

Осигурява Ви спокойствие и сигурност, дори когато сте извън дома.

Наблюдение в реално време отвсякъде

С ENERGOMONITOR няма значение дали сте си вкъщи, на работа или сте на почивка, Вие винаги виждате в реално време има ли включени уреди във Вашия дом и офис. Управлението и разпределението на разходите за комунални услуги в отдалечени имоти отдадени под наем например вече не е проблем.

Компактност

Една Домашна база може да контролира до 30 сензора. Можете да я надграждате с допълнителни устройства ENERGOMONITOR и да следите различни консуматори.

Сравнение

Сравнявате консумацията си ДНЕС с тази от ВЧЕРА или друг избран от Вас период. Сравнението Ви позволява да пестите енергия, природни ресурси, пари и не на последно място помагате за отделянето на по-малко вредни емисии в района в който живеете и работите.

Безжична връзка

Осигурена е безжична връзка (RF) между Домашната база и търговските прибори за измерване. Не е необходимо да къртите или променяте каквото и да било.

Изчистен дизайн

ENERGOMONITOR е с изчистен дизайн, който подхожда на интериора на всеки дом или офис и не заема място. Не е необходимо допълнително помещение или специални изисквания за съхранение.

Архив на данните

ENERGOMONITOR съхранява данните за потреблението, което Ви позволява да ги разглеждате и анализирате в подходящо за Вас време.

Лесна инсталация

Инсталацията е Plug&Play. Всичко необходимо е включено в комплектите. Необходим Ви е само сигурен и непрекъснат интернет сигнал (чрез рутер) и ел. захранване за базовата станция.

Спестявате енергия, пари и помагате на околната среда

С уредите ENERGOMONITOR Вие използвате само толкова енергия и природни ресурси, колкото са ви нужни.