fbpx
14.02.2024

Енергомонитор екосистема за декарбонизация

Готови ли сте за декарбонизация?

Искате ли да започнете да спестявате енергия и да имате измерими резултати още сега !

Чрез интегрирани решения за енергийна ефективност, енергиен монитиринг и мениджмънт и използване на възобновяеми източници ви помагаме да пестите енергия, пари и въглеродни емисии (CO2) и да се радвате на измерими резултати в реално време 24/7.  

Ние превръщаме декарбонизацията, енергийния преход и цифровизацията във възможности за нашите клиенти: да увеличат доходността си, да оптимизират използваните ресурси, да произвеждат зелена енергия и не на последно място да намалят въглеродния си отпечатък. 

Осъзнавайки значимата роля на енергийната ефективност в процеса на постигане на дългосрочна устойчивост на нашите клиенти, създадохме нашата екосистема от партньори. Това ни позволява да Ви преведем с лекота през прехода на зелената трансформация, дигитализацията и декарбонизацията и създаването на устойчиво бъдеще за нас и нашите деца.

Нашите партньори

Ако предлагате енергоефективни продукти или услуги, системи за оползотворяване на и/и/или съхранение на възобновяема енергия или други продукти или услуги, чието използване води до намаляване на енергия, пари и емисии на парникови газове, можете да се свържете с нас за да се присъедините към нашата устойчива енергийна общност. По този начин заедно помагаме за изграждането на по-чиста среда за живеене за нас и нашите деца.

Можете да се свържете с нас на тел.: +359889969505, e-mail: bulgaria@energomonitor.bg или да попълните  формата за контакт по долу.

Моля въведете валиден имейл.
Давам своето съгласие, собствениците на уеб сайта www.energomonitor.bg да използват подадената от мен информация с цел да отговорят на моето запитване.