fbpx
04.03.2024

Дистанционно измерване на вода

vodomerДигитализация на водопотреблението

Онлайн контрол 24/7 върху потреблението на вода от вашето предприятие, хотел, болница, учебно заведение и др. и да знаете в реално време колко ви струва?

Цената на водата непрекъсната нараства и няма да е пресилено да се каже, че почти догонва цената на електроенергията.

Знаете ли колко вода изразходвате на дневна база или все още се информирате единствено от фактурата в края на месеца?

А знаете ли, че онлайн наблюдението в реално време и алармите за отклонения от допустимите стойности на потреблението на вода могат да предотвратяват наводнения и да ви спестят много пари?

Дигитализацията на промишлените и битовите водомери вече е напълно възможна и дори лесна.

Ако не разполагате с подходящ водомер, ние ще се погрижим за това.

Нашата дигитална web базирана платформа трансформира броя импулси генерирани от водомера посредством импулсен кабел в литри и кубици, така че вие имате лесен и бърз контрол върху вашето водопотребление и можете да спестявате.

 

Web достъп от всяко устройство

Water demoВизуализацията в реално време ви осигурява ежедневна информация за потребеното количество топла и студена вода и пикове на консумация денононощно.

Можете също да сравнявате консумацията си днес с тази от вчера или миналата седмица. С помощта на нашата web базираната платформа имате достъп от всяко устройство – компютър, лаптоп, таблет или смартефон. Данните Ви се предоставят по ясен и разбираем за Вас начин. Вече знаете колко вода консумирате в момента, вчера, днес, миналата седмица, месец и година. Сравнявате и спестявате.  Не чакате края на месеца за да разберете какво количество вода сте изразходвали и колко дължите на ВиК дружеството!

Дигитализацията на вашето водопотребление ви осигурява навременна информация за дължимата сума към ВиК дружеството, което обслужва вашия регион, което ви помага съзнателно и отговорно да контролирате разходите си в реално време.

Не отлагайте нито ден повече дигитализацията на вашето водопотребление! Свържете се с нас на тел. 0889969505 или чрез формата за контакт и ние ще се свържем с вас за решение.

Моля въведете валиден имейл.
Давам своето съгласие, собствениците на уеб сайта www.energomonitor.bg да използват подадената от мен информация с цел да отговорят на моето запитване.